ACASA  TIPAR   COMENZI  CONTACT      GDPR  
Copyright  ©  2006-2023
SIGLA_EDITURA_marita
0723567034
etnousoffice@gmail.com

NOTA PRIVIND

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

SC Etnous SRL, o societate constituita si functionand in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Brașov, str. Independenței, 17, având CUI-18368022, și numarul de ordine in Registrul Comertului J08/304/2006, denumita in continuare „Operator” sau „Noi",

Avand in vedere prevederile:

·       Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE,  denumit in continuare „Regulamentul";

·       Legii nr. 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date;

Operatorul emite prezenta Nota privind prelucrarea datelor cu caracter personal, denumita in continuare „Nota", astfel:

1.    Datele de contact

 

Datele de contact ale Operatorului pentru informatii privind protectia datelor cu caracter personal sunt: email: etnousoffice@gmail.com

1.    Scopul prelucrarii si categoria datelor colectate

 

Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu scopul ca D-stră să puteți plasa o cerere de oferă, urmată de semnarea unui contract cu Editura Etnous,  atunci când acceptați oferta pentru editarea și tipărirea cărților respective.

 În contractul semnat este stipulat faptul că puteți cere ștergerea datelor din calculatorul editurii, după ce v-am expediat lucrarea (cărțile).

 

1.    Care sunt drepturile Dvs.?

 

In calitate de persoana vizata (persoana fizica), aveti urmatoarele drepturi, conform Regulamentului GDPR:

1.    dreptul de acces

2.    dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal

3.    dreptul la stergerea datelor cu caracter personal

4.    dreptul la restrictionarea prelucrarii

5.    dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri

6.    dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal

7.    dreptul la opozitie

8.    dreptul de retragere oricand a consimtamantului

9.    dreptul de a depune plangere in fata autoritatii de supraveghere

10. dreptul de a va adresa justitiei.

 

1.    Aspecte importante privind drepturile Dvs.

 

a) termenul de raspuns la cererile Dvs.

Termenul standard de raspuns este de 72 de ore; in cazul in care formularea raspunsului necesita analiza unui volum ridicat de documente/informatii, opinia unor terti etc., acest termen poate fi prelungit cu maximum 7 zile.

b) exercitarea drepturilor Dvs. 

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata adresata Societatii, transmisa prin posta la adresa societatii sau pe e-mail la adresa etnousoffice@gmail.com

 De asemenea, in masura in care cererea dvs. nu este solutionata de catre societate conform prevederilor legale, va este recunoscut dreptul de a va adresa autoritatii nationale de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, adresa: Bucuresti, str. G-ral Ghe. Magheru, nr. 30, Sector 1, e-mail : anspdcp@dataprotection.ro) si ulterior si dreptul de a va adresa justitiei, in masura in care v-au fost cauzate daune.

 

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate si nici nu vor fi utilizate in scopuri de afaceri .

 

1.    Dispozitii finale

 

·       Operatorul nu utilizeaza procesul decizional bazat pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care ar produce efecte juridice ce va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. Furnizarea datelor cu caracter personal reprezinta o obligatie pentru plasarea si incheierea comenzilor / contractului.

·       Operatorul daca intentioneaza sa prelucreze date cu caracter personal intr-un alt scop decat cel pentru care acestea au fost colectate, va furniza, inainte de aceasta prelucrare ulterioara, informatii privind scopul secundar respectiv si orice alte infor­matii suplimentare relevante.

·       Operatorul aplica masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si asigura confidentialitatea acestora, conform legii.

·       Operatorul poate actualiza periodic prezenta Nota si anexele aferente, cu publicarea oricarei modificari pe www.edituraetnous.eu si cu anuntarea Dvs. in acest sens. De aceea, va recomandam sa vizitati periodic site-ul nostru. www.edituraetnous.eu

 

Cookies

Site-ul www.edituraetnous.eu nu foloseste cookie-uri (nici esentiale, nici neesentiale) sau tehnologii similare pe site.

 

Ce sunt cookie-urile?

Fisierele cookie sunt mici texte trimise de serverul unui site web catre un navigator web (web browser: IE, Firefox, Opera), memorie RAM sau unitate de hard disk si apoi stocate. Acestea pot fi utilizate cu scopuri diferite, cum ar fi: personalizarea site-ului web in functie de nevoile unui anumit utilizator, tip de filtre care se aplica la afisarea unor anumite pagini, memorare numelui de utilizator si a parolei pentru un acces rapid la continutul site-ului.

Modulele de cookie esentiale sunt plasate automat pe calculator, laptop sau orice dispozitiv ce poate accesa sau actiona site-ul companiei. Cookie-urile "non-esentiale" si alte tehnologii similare sunt plasate numai pe computerul sau pe dispozitivul utilizatorului daca si-a dat acordul explicit.

Nu folosim cookie-urilor, pentru a monitoriza si segmenta interesele utilizatorilor fata de anumite zone sau aplicati ale site-ului sau pentru imbunatatirea experintei de navigare.



Este probabil ca browser-ele de internet (ex. Google Chrome) sa foloseasca anumite cookie-uri pentru monitorizarea accesului catre site-ul nostru, de exemplu, pentru cei care isi fac publicitate sau din motive de statistica sau securitate. Cu toate acestea, nu avem acces si nici nu putem controla aceste cookie-uri ale unor terte parti.